Miksi Varallisuusprojekti?

Tammikuu 2019 tuntui vain jatkuvan loputtomana, jäätävänä ja pimeänä. Tuntui, ettei kesällä auringonpaisteessa asetettu 1000 € hätäpuskurin tavoite etene tarpeeksi. Päätin luoda Instagram tilin, jotta näkisin sen avulla etenemistäni ja saisin itseäni innostettua jatkamaan.

Huhtikuussa 2019 väsähdin kuitenkin jälleen. Ensimmäiset kuukaudet kirjoittelin englanniksi, mutta se ei tuntunut kotoisalta enkä voinut kirjoitella avoimemmin suomalaiseen rahan käyttöön liittyvistä aiheista.

Lisäksi oman talouden kurkistelu oli ollut avartavaa, mutta velattomuuteen tavoitteleminen ei kuitenkaan kuulostanut loppupeleissä järkevältä. Tottakai halusin edelleen joku päivä olla velaton, mutta se ei ollut oma tavoitteeni vaan Dave Ramseylta opittua.

Tavoitteenani on lisätä tulevaisuuteeni valinnanvapautta. En tiedä millaista työtä teen tulevaisuudessa vanhuuteen asti:

  • haluanko yrittäjäksi?
  • joudunko työttömäksi tai lomautetaanko minut?
  • haluanko vaihtaa ammattia?
  • haluanko ottaa töistä vapaata?
  • pysynkö työkykyisenä?
  • onko eläkejärjestelmää enää olemassa (ainakaan nykyisen tapaista) kun olisi minun aikani sitä saada?

Tässä on aivan liian paljon kysymyksiä, joihin en osaa vielä vastata. Haluan varautua näihin ennakkoon, jotta minulla olisi tulevaisuudessa mahdollisuus valita mitä teen, eikä pakko.

Oletko sinä miettinyt, mikä on sun syy? Mikä on sun miksi? Mikä on se pohjimmainen syy, jonka vuoksi haluaisit paremman taloudellisen tilanteen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: